1. India’s rank in rural population in world?
d

2. Average rainy days in-country

Cropping intensity will be always 100% in which among the following case?

Ans: b)
4. Which among the following city is known as a garden city?
Ans: b)
5. What is the number of Cereals covered under MSP?
Ans: c)
6. The National Food Security Bill was enacted on ……
Ans: d)
7. Which of the following is dual-purpose cattle breed?
Ans: d)
8. Which of the following committee approve the MSP?
Ans: b)
9. Bench Terracing is usually practiced on slopes ranging from?
Ans: c)
10. Which among the following is the minor source of irrigation in India?
Ans: c)

Shopping cart

0
Add $100.00 more to get Free Shipping!
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Select your currency
USD United States (US) dollar